Karl Emil Nikkas gamla blogg

6 säkerhetsgodingar från gamla bloggen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Just nu arbetar jag med att arkivera min gamla blogg (nikka.se). Efter att jag nostalgiskt bläddrat igenom de gamla artiklarna bestämde jag mig för att låta åtta av dem följa med hit till Nikka Systems webbplats (som arkivsidor). Jag valde dessa artiklar eftersom deras innehåll är lika relevant idag som det var när jag skrev dem.

Jag tog även med en sjunde artikel om meddelandetjänsten Telegram. Under början av 2016 var det den meddelandeapp som jag helst av allt använde. Inom kort kommer en ny artikel som handlar om meddelandeappen som jag numera föredrar: Signal. Den gamla Telegram-artikeln fick följa med för att jag hänvisar till den från den kommande Signal-artikeln.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][bs-grid-listing-2 columns=”2″ show_excerpt=”1″ title=”” icon=”” hide_title=”1″ heading_color=”” heading_style=”default” category=”51″ tag=”” count=”10″ post_ids=”” offset=”” featured_image=”0″ ignore_sticky_posts=”1″ author_ids=”” disable_duplicate=”0″ time_filter=”” order=”DESC” order_by=”date” _name_1=”” post_type=”” taxonomy=”” _name_2=”” cats-tags-condition=”and” cats-condition=”in” tags-condition=”in” tabs=”” tabs_cat_filter=”” tabs_tax_filter=”” tabs_content_type=”deferred” paginate=”none” pagination-show-label=”0″ pagination-slides-count=”3″ slider-animation-speed=”750″ slider-autoplay=”1″ slider-speed=”3000″ slider-control-dots=”off” slider-control-next-prev=”style-1″ bs-show-desktop=”1″ bs-show-tablet=”1″ bs-show-phone=”1″ custom-css-class=”” custom-id=”” override-listing-settings=”0″ listing-settings=”” css=””][/vc_column][/vc_row]

Lämna en kommentar

Fler Bli säker-nyheter

Nyhetsbrev

Få nyheterna från Bli säker-bloggen till din inkorg en gång per vecka. Läs mer.

Följer du oss?