Karl Emil NIkka med Nebula-accesspunkt

Perfekt täckning med Zyxel Nebula

På den moderna, flexibla arbetsplatsen är bra wifi-täckning avgörande. I veckans avsnitt går vi därför igenom hur du ska tänka när du projekterar och dimensionerar företagets trådlösa nätverk. Som exempel använder vi Zyxel Nebula – en molnbaserad nätverksplattform som är lätt att installera och lätt att underhålla. Lärdomarna från genomgången är självfallet också applicerbara på liknande nätverkslösningar.

Se även det förra och serieinledande avsnittet när vi pratade om vad Zyxel Nebula egentligen är. Serien är inte sponsrad av Zyxel, men Zyxel Norden lånade tillfälligt ut produkterna som vi använder för att demonstrera lösningen.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkedin
Dela på email
Tipsa via e-post

Lämna en kommentar

Fler Bli säker-nyheter

Inkognitoläge i Google Chrome

Inkognitoläget i webbläsaren

Tess frågade sina vänner varför de använder webbläsarens inkognitoläge. Har vännerna rätt uppfattning om inkognitolägets funktion? Lyssna på veckans podd.