Man som läser nyheter och dricker kaffe

Prenumerera på pressmeddelanden

Du kan få alla pressmeddelanden från Nikka Systems via mejl samtidigt som de publiceras. Registrera din eller din redaktions e-postadress.


Vi bryr oss (på riktigt) om dina personuppgifter

Vi värnar om din e-postadress och din integritet. Vi sparar därför ingen annan information än den vi faktiskt behöver för att skicka pressmeddelandena, följa upp intresset för pressmeddelandena och eventuell felsökning. Informationen vi sparar är enbart din e-postadress, information om din e-postklient (IP-adress och mjukvara) och intresseinformation som vi får genom web beacons (se längre ned).

Ovannämnda uppgifter lagras (och skyddas med tvåstegsautentisering) hos vår e-postpartner Mailchimp. Det är en av världens största och med anlitade e-posttjänster för nyhetsbrev. Varken vi eller Mailchimp lämnar ut din e-postadress till någon tredje part. Vi kommer enbart att använda din e-postadress för att skicka ut Nikka Systems pressmeddelanden.

Du kan när som helst välja att sluta prenumerera på Nikka Systems pressmeddelanden genom att klicka på länken som vi inkluderar i alla utskick (eller genom att kontakta oss). Då raderar vi all data som kan kopplas till dig som person och redaktion.

Likt de flesta andra pressmeddelanden använder vi web beacons. Det är branschstandarden för att se vem och hur många som öppnar pressmeddelandena samt vilka länkar läsarna klickar på. Denna information använder vi för att se vad som intresserar medierna.

Vi använder cookies för statistik och för att hålla dig inloggad. Vi delar aldrig denna information med någon tredje part. Läs vår cookie-policy.