Man som läser nyheter och dricker kaffe

Bekräfta din e-postadress

Tack för att du prenumererar på våra pressmeddelanden. Innan vi registrerar dig på listan skulle vi behöva bekräfta att du äger e-postadressen som registrerades och att du godkänner vår hantering av dina personuppgifter. För att slutföra processen, vänligen klicka på länken i e-postmeddelandet som vi precis skickade till dig.

Bekräftelsebrev i Gmail

Är det inte onödigt omständligt att registrera sig så här?

Kanske, men det skyddar dig, din mejl och oss. Genom att kräva ett extrasteg i registreringen kan ingen obehörig registrera din e-postadress. På det sättet får du inga oönskade mejl och vi stör ingen som inte vill ha vårt nyhetsbrev.

Vågar jag verkligen klicka på en länk i ett mejl?

Klokt tänkt! Det beror på sammanhanget. Bekräftelselänken är något du själv har ”beställt”. Om du därför får en sådan inom några minuter är det helt legitimt att klicka på den. Om du däremot skulle få en liknande länk i framtiden (utan att du har beställt något) ska du absolut inte klicka på den. Då kan det vara en bedragare som försöker lura dig.

Nikka System säkrar också e-posthanteringen med DMARC. Det spärrar möjligheten för bedragare att skicka mejl från vår domän (nikkasystems.com) till mottagare hos de större, moderna e-posttjänsterna (t.ex. Gmail, Office 365 eller Outlook.com).

Vi använder cookies för statistik och för att hålla dig inloggad. Vi delar aldrig denna information med någon tredje part. Läs vår cookie-policy.