IT-säkerhets­konferenser

Konferenskalendern listar kommande svenska IT-säkerhetskonferenser för medlemmarna i Facebook-gruppen Säkerhetsbubblan. Beskrivningarna är hämtade från respektive konferens webbplats.

Certezza Säkerhetsdagen 2021

2021-12-07

Stockholm

Beskrivning

Säkerhetsdagen är ett event som genom åren växt till ett av Nordens största inom området informations- och IT-säkerhet. Målet är att belysa dagens och morgondagens utmaningar.

Målgrupp

N/A

Trygg & Säker 2022

2022-02-01

Stockholm

Beskrivning

Trygg & säker är mötesplatsen och konferensen för dig som arbetar med trygghets- och säkerhetsfrågor inom det offentliga Sverige. Här får du tal del av nyheter och ny nödvändig kunskap för att hålla dig uppdaterad kring det senaste inom ditt yrkesområde.

Målgrupp

Du som arbetar med trygghets- och säkerhetsfrågor inom det offentliga Sverige.

E-legitimations­dagarna 2022

2022-05-11

Stockholm

Beskrivning

Två dagar med högaktuella presentationer och seminarier med ledande företrädare från världen och Sverige. Syftet med eventet är att skapa en bred förståelse bland alla aktörer inom den offentliga sektorn kring digital identitet, integritet och tillgänglighet.

Målgrupp

Verksamhetschefer, CIO:s, IT-arkitekter, IT-chefer, Digitaliseringsansvariga, Avdelningschefer, IT-tekniker, CTO:er, CISO:s, inköpsansvariga med flera.

Säkerhetskryssningen 2022

2022-05-22

Stockholm/Tallinn

Beskrivning

Säkerhetskryssningen samlar varje år många tunga namn från informationssäkerhetssektorn, som belyser viktiga faktorer för hur du bygger upp och upprätthåller en god informationssäkerhet.

Målgrupp

Konferensen riktar sig till dig som arbetar med frågor som rör informationssäkerhet och har som mål att stärka dig i din roll med ny kunskap, nya verktyg och nya kontakter, oavsett hur långt du har kommit i ditt informationssäkerhetsarbete.

Security Fest 2022

2022-06-02

Göteborg

Beskrivning

This summer, Gothenburg will become the most secure city in Sweden! We'll have two days filled with great talks by internationally renowned speakers on some of the most cutting edge and interesting topics in IT-security!

Målgrupp

General

IDG Security Day 2022

2022-06-08

Online

Beskrivning

Välkommen till ett exklusivt event som samlar beslutsfattare och strateger inom it-säkerhet. Ta del av erfarenhet och råd från experter, var med och diskutera med andra som har liknande utmaningar och inspireras av nya insikter.

Målgrupp

CISO, CSO, CIO eller liknande.