IT-säkerhets­konferenser

Konferenskalendern listar kommande svenska IT-säkerhetskonferenser för medlemmarna i Facebook-gruppen Säkerhetsbubblan. Beskrivningarna är hämtade från respektive konferens webbplats.

Beskrivning

Join us at 600 Minutes Information and Cyber Security for in-depth discussions on threat prevention, data protection, and more.

Målgrupp

CISOs, C-levels, information security executives, and key decision makers.

Certezza Säkerhetsdagen 2020

2020-12-01

Stockholm

Beskrivning

Säkerhetsdagen är ett event som genom åren växt till ett av Nordens största inom området informations- och IT-säkerhet. Målet är att belysa dagens och morgondagens utmaningar.

Målgrupp

N/A

Trygg & Säker 2020

2021-02-09

Malmö

Beskrivning

Trygg & Säker är mötesplatsen och konferensen för dig som arbetar med trygghets- och säkerhetsfrågor inom det offentliga Sverige. Här får du tal del av nyheter och ny nödvändig kunskap för att hålla dig uppdaterad kring det senaste inom ditt yrkesområde.

Målgrupp

Du som arbetar med trygghets- och säkerhetsfrågor inom det offentliga Sverige.

Nordic IT Security

2021-04-15

Online

Beskrivning

The financial institution edition of Nordic IT Security, focusing on fintech, mobile banking and e-commerce.

Målgrupp

Participants interested in IT, Cyber and Information Security.

Säkerhetskryssningen 2021

2021-05-16

Stockholm

Beskrivning

Säkerhetskryssningen samlar varje år många tunga namn från informationssäkerhetssektorn, som belyser viktiga faktorer för hur du bygger upp och upprätthåller en god informationssäkerhet.

Målgrupp

Konferensen riktar sig till dig som arbetar med frågor som rör informationssäkerhet och har som mål är att stärka dig i din roll med ny kunskap, nya verktyg och nya kontakter, oavsett hur långt du har kommit i ditt informationssäkerhetsarbete.

Säkerhetsgalan 2021

2021-09-09

Stockholm

Beskrivning

En eftermiddag med föreläsningar, intervjuer och samtal på scenen, följt av en galakväll med middag, nätverkande och prisutdelning. Dessutom kommer du få en uppdatering på The absolute essentials - det du som säkerhetsproffs måste veta om omvärlden och om aktuella frågor.

Målgrupp

Sveriges säkerhetsproffs