IT-säkerhets­konferenser

Konferenskalendern listar kommande svenska IT-säkerhetskonferenser för medlemmarna i Facebook-gruppen Säkerhetsbubblan. Beskrivningarna är hämtade från respektive konferens webbplats.

IT Security Insights 2021

2021-10-13

Stockholm

Beskrivning

IT Security Insights celebrates the 5th anniversary this year. So, join us as we explore the best-practices and major challenges within the Cybersecurity market and much more.

Målgrupp

CISOs, Senior Decision Makers, IT Practitioners working with Information Security & IT Security.

Bli säker på nätet

2021-10-15

Online

Beskrivning

Under en fulladdad förmiddag samlas några av Sveriges främsta säkerhetsprofiler för att utbilda om nätfiske, ID-skydd, lösenordshantering och säker e-handel. Det kostnadsfria eventet anordnas av Internetstiftelsen tillsammans med Polisen, Bank-ID och Svensk handel.

Målgrupp

Seniorer och vuxna privatpersoner.

Säkerhetsgalan 2021

2021-10-19

Stockholm

Beskrivning

En eftermiddag med föreläsningar, intervjuer och samtal på scenen, följt av en galakväll med middag, nätverkande och prisutdelning. Dessutom kommer du få en uppdatering på The absolute essentials - det du som säkerhetsproffs måste veta om omvärlden och om aktuella frågor.

Målgrupp

Sveriges säkerhetsproffs

600 Minutes 2021

2021-11-16

Online

Beskrivning

Join us at 600 Minutes Information and Cyber Security for in-depth discussions on threat prevention, data protection, and more.

Målgrupp

CISOs, C-levels, information security executives, and key decision makers.

IT-rättsforum

2021-11-18

Online

Beskrivning

I spåren av Schrems II-domen och de utmaningar som omger användandet av amerikanska molntjänster har samarbetet mellan IT och juridik satts på prov. Konferensen kommer att sändas live från en studio i Stockholm vilket ger dig friheten att delta var du än befinner dig.

Målgrupp

Deltagare från IT-, informationssäkerhets- och juristsidan.

Passwordscon 2021

2021-11-22

Online

Beskrivning

Passwordscon explores all facets of authentication security, from analysis and education to creating, securing, cracking, and exploiting authentication solutions.

Målgrupp

Security researchers, password crackers, and experts in password security from around the globe.

Certezza Säkerhetsdagen 2021

2021-12-07

Stockholm

Beskrivning

Säkerhetsdagen är ett event som genom åren växt till ett av Nordens största inom området informations- och IT-säkerhet. Målet är att belysa dagens och morgondagens utmaningar.

Målgrupp

N/A

Trygg & Säker 2022

2022-02-01

Stockholm

Beskrivning

Trygg & säker är mötesplatsen och konferensen för dig som arbetar med trygghets- och säkerhetsfrågor inom det offentliga Sverige. Här får du tal del av nyheter och ny nödvändig kunskap för att hålla dig uppdaterad kring det senaste inom ditt yrkesområde.

Målgrupp

Du som arbetar med trygghets- och säkerhetsfrågor inom det offentliga Sverige.