Säkerhetsbubblan

Musmarkör som klickar på Security
Gå med i Säkerhetsbubblan!

Säkerhetsbubblan är Facebook-gruppen som samlar Sveriges IT-säkerhetsintresserade personer. Gruppen är i första hand till för alla som jobbar eller studerar inom IT-säkerhetsbranschen samt journalister. Givetvis är den även öppen för alla som vill lära sig mer om goda IT-säkerhetsrutiner och vad som händer i IT-säkerhetsvärlden.

Facebook-gruppen skapades och administreras i ett samarbete mellan Nikka Systems och nyhetssidan Kryptera.se.

Gå med i Säkerhetsbubblan

Reklam i gruppen

Gruppen får inte användas direktmarknadsföring av produkter eller tjänster. Att däremot förklara hur du och ditt företag kan hjälpa till i ett konkret problemexempel är självfallet tillåtet (och lite av poängen i gruppen). Berätta då gärna mer om hur du hade löst problemet och inte bara att du kan lösa problemet. Detta framgår i gruppbeskrivningen.

Platsannonser i gruppen

Det råder inga tvivel om att medlemmarna i Säkerhetsbubblan är hett eftertraktade på arbetsmarknaden. För att inte medlemmarnas Facebook-flöden ska svämma över av platsannonser samlar vi samtliga sådana i ett inlägg per vecka. Det publiceras varje måndag klockan 07.00. Du som är medlem i Säkerhetsbubblan kan utan kostnad skicka med en platsannons från ditt företag genom att registrera den på Säkerhetsbubblans jobbsida.