Platsannonser i Säkerhetsbubblan

Handskakning vid anställningsintervju
Hitta nya medarbetare via Säkerhetsbubblan.

Det råder inga tvivel om att medlemmarna i Säkerhetsbubblan är hett eftertraktade på arbetsmarknaden. För att inte medlemmarnas Facebook-flöden ska svämma över av platsannonser samlar vi samtliga sådana i ett inlägg per vecka. Du som är medlem i Säkerhetsbubblan kan utan kostnad skicka med en platsannons från ditt företag genom att registrera den här på Säkerhetsbubblans jobbsida.

Ett samlat inlägg med alla platsannonser går ut till medlemmarna i Säkerhetsbubblan varje måndag klockan 07.00. Platsannonser som har registrerats före 17.00 den gångna fredagen kommer med i det samlade inlägget (platsannonser som registrerats efter 17.00 kommer med veckan därpå).

Obs! Stava ditt namn exakt som du gör på Facebook. Du kommer att taggas i inlägget så att du får möjlighet att svara på eventuella följdfrågor i kommentarsfältet.

Datainsamling

Platsannonserna sparas i upp till ett år av Nikka Systems Sverige AB på servrar i Sverige. Tillsammans med varje inskickat svar lagras:

  • tid för inskickning av svar
  • datum för inskickning av svar
  • version av webbläsare (t.ex. Chrome 61)
  • operativsystem (t.ex. Windows 10).

Version av webbläsare och operativsystem sparas för eventuellt behov av framtida felsökning. Vi lagrar ingen information som kan knytas till en specifik webbläsarinstallation, specifik dator eller specifik användare. Vi sparar inte heller IP-adresser eller någon information om plug-ins eller annan data som kan användas för så kallad fingerprinting av webbläsare.

Din platsannons

Platsannons i Säkerhetsbubblan
Intresseväckande rubrik (max. 60 tecken)
Kortfattad beskrivning av jobbet (max. 512 tecken)
Länk till mer information om jobbet.
Obs! Stavas exakt som på Facebook.
Dölj namn (tagga ej) i platsannonsen på Facebook.