Bakgrund för Säkerhetsbubblan

Säkerhetsbubblan

Mötesplatsen för Sveriges IT-säkerhetsintresserade

Platsannonser i Säkerhetsbubblan

Det råder inga tvivel om att medlemmarna i Säkerhetsbubblan är hett eftertraktade på arbetsmarknaden. För att inte medlemmarnas Facebook-flöden ska svämma över av platsannonser samlar vi samtliga sådana i ett inlägg per vecka. Du som är medlem i Säkerhetsbubblan kan utan kostnad skicka med en platsannons från ditt företag genom att registrera den här på Säkerhetsbubblans jobbsida. Du som söker jobb, praktikplats eller dylikt inom IT-säkerhetsbranschen kan också göra det genom Säkerhetsbubblan.

Ett samlat inlägg med alla platsannonser går ut till medlemmarna i Säkerhetsbubblan varje måndag klockan 07.00. Platsannonser som har registrerats före 17.00 den gångna söndagen kommer med i det samlade inlägget (platsannonser som registrerats efter 17.00 kommer med veckan därpå).

Platsannonserna sparas i upp till tre månader av Nikka Systems Sverige AB på servrar i Sverige. Vi sparar ingen information som kan knytas till en specifik webbläsarinstallation, specifik dator eller specifik användare.

Gå med i Säkerhetsbubblan

Gå med i Facebook-gruppen som samlar Sveriges IT-säkerhetsintresserade personer (gratis). Gruppen administreras av Nikka Systems och Kryptera.se.

Säkerhetsbubblan