Nyhetsbrev

Få Bli säker-nyheterna till din inkorg varje fredag. Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev där vi också informerar om nya kurser och väsentliga händelser.


Aldrig skräppost

Vi använder din e-postadress för att skicka ut vårt nyhetsbrev, inget annat. Vi lämnar aldrig ut din e-postadress till någon utomstående part.

Respekt för integritet

Vi sparar endast informationen som vi behöver för att skicka nyhetsbrevet. Vi spårar varken vilka nyhetsbrev du öppnar eller vilka länkar du klickar på.

Säkra nyhetsbrev

Vi mejlar alltid från, och länkar enbart till, vår egen domäns subdomäner (t.ex. go.nikkasystems.com). Vi signerar alla utgående mejl så att moderna e-posttjänster kan verifiera avsändaren.

Lätt att lämna

Du kan när som helst välja att sluta prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att klicka på länken som finns i alla nyhetsbrev eller genom att kontakta oss.

Dina personuppgifter lagras på våra servrar i Sverige. Vi lämnar inte ut uppgifterna till någon utomstående part. Nyhetsbreven skickas från vår domäns subdomäner via Amazons e-postservrar i Stockholm (EU).  Du kan när som helst välja att sluta prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att klicka på länken som vi inkluderar i alla utskick (eller genom att kontakta oss). Då raderar vi all data som kan kopplas till dig som person.