Podd #41: Vad ska jag ta mig till?

Vad ska jag ta mig till om min dator har blivit infekterad? Det är frågan som Tess och Nikka dedikerar veckans poddavsnitt åt att besvara. De berättar vad som krävs för att en infekterad dator ska bli säker att använda igen och varnar för rena bluffinfektioner, så kallad ”scareware”.

Tidskoder i avsnittet

  • 00.00 Inledning
  • 02.18 Nya Edge kommer 2020
  • 06.06 Vad ska jag ta mig till? (Veckans huvudämne)
  • 30.21 Avslutning

Omtalat i avsnittet

Dessa shownotes finns också hos Bredband2 som podden produceras tillsammans med.

Detta poddavsnitt och tillhörande shownotes är publicerade under CC BY 4.0-licens med undantag för bilder där en annan fotograf är angiven.

Kommentarer

Delta i diskussionen. Logga in med ditt befintliga konto på Nikka Systems Academy eller skapa ett nytt konto helt gratis.

Kommentar