Podd #85: Nya säkrare Android 11

Grattis världens Google Pixel-ägare! Ni som har en Pixel 2 eller senare har nu tillgång till den senaste versionen av världens populäraste operativsystem: Android 11. Årets version introducerar fyra stora förbättringar på säkerhetsfronten och i veckans poddavsnitt diskuterar Tess och Nikka vilka dessa är. Podduon konstaterar också att det som vanligt ser ut att dröja innan alla andra mobiler får möjlighet att köra Googles senaste operativsystem.

Tidskoder i avsnittet

  • 00.19 Inledning
  • 01.03 Karantänsnätfiske
  • 05.49 Ny Yubikey med USB-C
  • 10.30 Månadens säkerhetsuppdateringar
  • 12.20 Nya säkrare Android 11 (veckans huvudämne)

Omtalat i avsnittet

Dessa shownotes finns också hos Bredband2 som podden produceras tillsammans med.

Denna artikel är publicerad under CC BY 4.0-licens med undantag för bilder där en annan fotograf är angiven.