Prenumerera på pressmeddelanden

Du kan få alla pressmeddelanden från Nikka Systems via mejl samtidigt som de publiceras. Registrera din eller din redaktions e-postadress.

Personuppgiftshantering

Vi värnar om din e-postadress och din integritet. Vi sparar därför ingen annan information än den vi behöver för att skicka pressmeddelanden och se vilka pressmeddelanden som öppnas. 

Personuppgifterna lagras på våra servrar i Sverige och skyddas med tvåstegsverifiering. Vi lämnar inte ut uppgifterna till någon utomstående part. Pressmeddelandena skickas från vår domän (nikkasystems.com) eller en av dess subdomäner (t.ex. connect.nikkasystems.com) via Amazons e-postservrar på Irland (EU).

Du kan när som helst välja att sluta prenumerera på våra pressmeddelanden genom att klicka på länken som vi inkluderar i alla utskick (eller genom att kontakta oss). Då raderar vi all data som kan kopplas till dig som prenumerant.

Presskontakt

Presslinjen går direkt till Karl Emil Nikka som alltid är tillgänglig för medias frågor om IT-säkerhet. Ljud- och videointervjuer kan anordnas från kort varsel från vår egen studio (se exempel från Aftonbladet).

Obs! Använd Signal eller PGP för känsliga frågor.