Vinnartips: Använd en lösenordshanterare

Varje vecka, under hela februari, utser vi en ny vinnare i vår Facebook-tävling. Vinnaren är den som delar med sig av det bästa IT-säkerhetstipset. Veckans vinnartips kom från Joakim Björkman och lyder: använd en lösenordshanterare.

I denna film visar vi hur enkelt det är att komma igång med lösenordshanteraren Lastpass och hur otroligt mycket det underlättar i vardagen. Lastpass är gratis och synkar alla dina lösenord mellan din dator, mobil och surfplatta. Läs mer om Lastpass på deras officiella webbplats.

Passa på att delta i Facebook-tävlingen med ditt bästa IT-säkerhetstips. Du kan vinna VPN-tjänsten F-secure Freedome till dig och en vän i ett helt år på tre enheter var (obegränsad datamängd). Tävla på Nikka Systems Facebook-sida.

Kommentarer

Delta i diskussionen. Logga in med ditt befintliga konto på Nikka Systems Academy eller skapa ett nytt konto helt gratis.

Kommentar