Antennbluffen är tillbaka under nytt namn

Vi har tidigare rapporterat om bluffmakarna som försöker sälja en helt revolutionerande TV-antenn. De påstår sig erbjuda en antenn som kan ta emot över 100 kanaler helt gratis i Ultra HD-upplösning. Aftonbladet uppmärksammade idag att det återigen börjat dyka upp annonser för denna bluffprodukt på Facebook. Den här gången kallar bluffmakarna antennen TV Fix i stället för TV Fox (kreativa bluffmakare). De har också ändrat lite av marknadsföringsinformationen. De har exempelvis bytt ut att antennen fångar upp hemliga lågfrekventa signaler till att den fångar upp hemliga svagutsända signaler (ingetdera stämmer).

Precis som tidigare försöker bluffmakarna få sina offer att beställa antennen utan att tänka efter. Detta gör de genom ett rabatterbjudande som påstås gå ut samma dag (även om de i själva verket kör samma erbjudande dag efter dag). De har också kvar de falska Facebook-omdömena längst ned på sidan.

Karl Emil Nikka kommenterar bluffen i Aftonbladet TV
Karl Emil Nikka kommenterar bluffen i Aftonbladet TV

Läs mer i Aftonbladets artikel Falsk superantenn marknadsförs på Facebook och i vår egen videoartikel Så avslöjar vi antennbluffen.

Kommentarer

Delta i diskussionen. Logga in med ditt befintliga konto på Nikka Systems Academy eller skapa ett nytt konto helt gratis.

Kommentar