IT-säkerhetsböcker för en dollar

Några gånger per år anordnar Humble Bundle en kampanj på IT-säkerhetsböcker. Under två veckor erbjuder de nu fyra e-böcker för en dollar, däribland Bruce Schneiers klassiker Secrets & Lies. Böckerna kan laddas ned direkt i valfritt format och är inte DRM-skyddade (d.v.s. de är fria från dåliga kopieringsskydd).

För den som vill betala antingen 8 USD eller 15 USD erbjuds ännu fler böcker. En fullständig lista över böckerna som erbjuds finns på Humble Bundles webbplats.

Vad är Humble Bundle?

I Humble Bundle-kampanjer erbjuds e-böcker till extremt låga priser. Vi som köper böckerna får betala hur mycket vi vill och överskottet doneras till välgörande ändamål. Denna gång går överskottet till EFF (The Electronic Frontier Foundation) som bland annat jobbar med att skydda vår digitala integritet. EFF ligger exempelvis bakom HTTPS Everywhere-webbläsartillägget som vi rapporterade om igår.

Kommentarer

Delta i diskussionen. Logga in med ditt befintliga konto på Nikka Systems Academy eller skapa ett nytt konto helt gratis.

Kommentar