Låst Iphone läcker bilder och kontakter

Detta är ett tips om en artikel hos Sweclockers. Läs hela artikeln och kommentera nyheten på Sweclockers.

Nu har det återigen upptäckts ett sätt att kringgå låsskärmen på Iphone. Genom att förvirra röstassistenten Siri och använda hjälpmedelsverktyget Voiceover kan en angripare med fysisk tillgång till mobilen komma åt dess kontaktlista och bildbibliotek. I väntan på att Apple släpper en uppdatering är det bäst att inaktivera åtkomsten till Siri från låsskärmen. Instruktioner för detta och mer information om buggen finns i artikeln hos Sweclockers.

Läs hela artikeln och kommentera nyheten på Sweclockers

Kommentarer

Delta i diskussionen. Logga in med ditt befintliga konto på Nikka Systems Academy eller skapa ett nytt konto helt gratis.

Kommentar