Pocket casts på Iphone
Foto: Podcast Media

Bästa poddappen blir gratis

Vi i Sverige är bortskämda med en handfull poddar om IT-säkerhet. Poddformatet är därför ett utmärkt sätt att hålla sig à jour med allt som händer i IT-säkerhetsvärlden. Det bästa sättet att konsumera poddar är via dedikerade poddappar som automatisk laddar ned nya avsnitt. Pocket casts är exempel på en populär sådan app som nu kommer att nå ut till en ännu större användarskara. Utvecklarna bakom Pocket casts har nämligen gjort mobilappen gratis!

En av de största fördelarna med Pocket casts är stödet för flera enheter. Användare som har flera mobiler och surfplattor får sina poddar synkroniserade mellan alla enheter. Det går alltså att börja lyssna på en podd på mobilen och sedan fortsätta lyssna på surfplattan. Pocket casts molntjänst håller allt i synk. Den gör det till och med möjligt att spela upp poddar på Sonos multiroom-högtalare.

Pocket casts innehåller en mängd användbara funktioner. Appen stöder bland annat kapitelindelning så att lyssnare kan hoppa mellan kapitel i kompatibla poddar (Bli säker-podden är en sådan podd). Det går att reglera uppspelningshastigheten och att ta bort tysta partier.

Pocket casts kan också användas från datorn via en webbtjänst, Windows-app eller Mac OS-app. Dessa Pocket casts-versioner är numera en del av premiumtjänsten Pocket casts Plus som kostar drygt en dollar i månaden. Användare som redan hade betalt för dessa appar blev först erbjudna tre fria år av premiumtjänsten, men på grund av reaktionerna höjdes det idag till 99 fria år.

Testa Pocket casts

Ladda ned nya och kostnadsfria Pocket casts från Google Play eller App store. Lägg gärna till Bli säker-podden i din prenumerationslista. Sök efter ”Bli säker” så dyker den upp. Vi släpper ett nytt avsnitt varje fredagsmorgon för att göra Sverige lite säkrare för varje vecka som går.

Bli säker-podden i Pocket casts

Visste du att Bli säker-podden har 42 omdömen med 5/5 i genomsnittligt betyg på Apple Podcasts? Lämna gärna en recension där ifall du inte redan har gjort det.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkedin
Dela på email
Tipsa via e-post

Kommentera

Man med paraply ser Firefox Send-logotypen

Firefox Send kom aldrig tillbaka

I början av sommaren stängdes Firefox Send tillfälligt. Den temporära nedstängningen blev tyvärr en permanent sådan. Fildelningstjänsten kommer inte tillbaka.

Iphone 11 med IOS 14

Podd #86: Nya säkrare IOS 14

IOS 14 är här och gör världens Iphone-användare lite säkrare. I veckans podd presenterar Tess och Nikka de viktigaste säkerhetsnyheterna för Iphone och Ipad.