Platsbank, konferens­kalender och 6000 medlemmar

Facebook-gruppen Säkerhetsbubblan som samlar den svenska IT-säkerhetsbranschen har nu över 6000 medlemmar. Det firar vi med en ny version av bubblans konferenskalender och lanseringen av en platsbank.

Ny platsbank

Under det senaste året har vi varje måndagsmorgon publicerat ett Facebook-inlägg med intressanta platsannonser som medlemmarna har skickat in. För att göra dessa platsannonser lättillgängliga resten av veckans alla dagar samlar vi nu även platsannonserna i en egen platsbank. Där ligger redan alla annonser som har skickats in sedan i måndags.

Målsättningen med Säkerhetsbubblan-projektet är att öka medvetenheten och intresset kring IT-säkerhetsfrågor. Det är därför givetvis helt kostnadsfritt att lägga in platsannonser i platsbanken. Platsannonserna listas på webbsidan direkt efter granskning. De kommer även med i den traditionella måndagsuppdateringen som skickas ut till Säkerhetsbubblans Facebook-medlemmar varje vecka.

Bättre konferenskalender

Konferenskalendern har också fått ett litet lyft. Där listas redan nu 18 kommande konferenser med IT-säkerhetsfokus. Numera går det även att lägga in kommentarer på konferenssidorna. Detta kräver inloggning av administrationsskäl. Att lista nya IT-säkerhetskonferenser är däremot öppet för alla.

Prenumerera på uppdateringar

Nu kan du prenumerera på uppdateringar från platsbanken och konferenskalendern. Genom att lägga till respektive RSS-flöde i din RSS-läsare får du automatiskt alla nya platsannonser och/eller konferenser som publiceras.

Säkerhetsbubblans konferenskalender i RSS-läsaren Tiny Tiny RSS
Säkerhetsbubblans konferenskalender i RSS-läsaren Tiny Tiny RSS

Vi lägger även med de mest intressanta konferenserna och platsannonserna i vårt veckoliga nyhetsbrev för dig som föredrar mejl över RSS.

Kommentarer

Delta i diskussionen. Logga in med ditt befintliga konto på Nikka Systems Academy eller skapa ett nytt konto helt gratis.

Kommentar