Podd #114: Apple vs Facebook

Inom de närmsta veckorna kommer Apple att släppa en uppdatering till IOS som ger användarna bättre kontroll över hur appar spårar dem och delar deras spårningsdata. Facebook har reagerat starkt mot tilltaget. I veckans podd pratar Tess och Nikka om vad uppdateringen egentligen innebär och hur förändringen stärker integriteten.

Tidskoder i avsnittet

  • 00.00 Inledning
  • 00.57 Samsung Enterprise Edition
  • 05.51 Qwerty-card
  • 11.07 Säkerhetbrist hos Stockholms stad
  • 17.29 Den kontroversiella frågan i IOS 14.5 (veckans huvudämne)

Omtalat i avsnittet

Dessa shownotes finns också hos Bredband2 som podden produceras tillsammans med.

Denna artikel är publicerad under Creative Commons CC BY 4.0-licens (gäller ej tillhörande bilder där annan fotograf är angiven). Det innebär att du får kopiera, bearbeta och vidaredistribuera materialet.