Fler biljetter till Säkerhets­galan 2021

Med anledning av de lättade restriktionerna har Företagsuniversitetet och branschtidningen Aktuell säkerhet släppt fler biljetter till Säkerhetsgalan 2021. I år går konferensen av stapeln den 19:e oktober på Hotel At Six i Stockholm. Den inleds med en föreläsning av Anders Hansen, överläkare i psykiatri, som berättar om vad som gör oss hjärnstarka. Därefter följer föreläsningar av bland andra Ola Billger (FRA), Linda H Staaf (Noa) och Per Schlingmann (författare till Corona Express och före detta chefsstrateg för Moderaterna).

Undertecknad, Karl Emil Nikka, har också ett kortare föredrag om IT- och informationssäkerhetsriskerna som uppstår när halva kontoret arbetar på distans.

Efter ett drygt år av köksbordsarbete är det äntligen dags att återvända till kontoren. Men vardagen som väntar är inte densamma som vi har varit bekanta med. Svenska arbetsplatser har förändrats i grunden. Vissa medarbetare kommer att fortsätta arbeta på distans. Alla medarbetare har fått bekanta sig med nya arbetsverktyg och nya rutiner. Dessa förändringar introducerades i all hast för att få vardagen att fungera när pandemin vände upp och ned på samhället. Snabba beslutsgångar var avgörande för att hålla hjulen snurrande. Nu stundar efterarbetet som behövs för att upprätthålla IT- och informationssäkerheten efter att eventuellt ha tummat lite för mycket på medarbetarträningen och riskacceptansen.

Bakgrund till Karl Emil Nikkas föreläsning

Medverkar gör även Åhléns säkerhetschef Jenny Hedström, Addsecures VD Stefan Albertsson samt Småspararguidens grundare Patrick Siegbahn. Titti Schultz repriserar sin roll som Säkerhetsgalans moderator. Besök Företagsuniversitetets webbplats för mer information och ett fullständigt program för konferensen. Du hittar fler IT-säkerhetsrelaterade konferenser i Säkerhetsbubblans konferenskalender.

Kommentarer

Delta i diskussionen. Logga in med ditt befintliga konto på Nikka Systems Academy eller skapa ett nytt konto helt gratis.

Kommentar