Podd #157: Special om säkerhets­åtgärder

Med anledning av kriget i Ukraina utgår veckans ordinarie avsnitt av Bli säker-podden. Den här veckan diskuterar vi i stället vilka åtgärder som privatpersoner och organisationer bör vidta på grund av det förändrade världsläget. Vi varnar också för att ”informationskriget” redan är igång.

Tidskoder i avsnittet

 • 00.00 Inledning
 • 00.34 Om krisen eller kriget kommer
 • 01.34 Varning för desinformation
 • 05.04 FM-radio
 • 07.14 Rekommenderade säkerhetsåtgärder

Omtalat i avsnittet

Dessa shownotes finns också hos Bredband2 som podden produceras tillsammans med.

Detta poddavsnitt och dess tillhörande artikel är publicerade under CC BY 4.0-licens, med undantag för citat och bilder där en annan fotograf är angiven.

Kommentarer

Delta i diskussionen. Logga in med ditt befintliga konto på Nikka Systems Academy eller skapa ett nytt konto helt gratis.

 1. Till slut är jag ikapp med “alla” podavsnitt. Alla inom fnuttar därför jag upptäcker att min podspelare Overcast bara får tag i alla avsnitt från och med #58 så jag tänkte kolla Podcaster men där vart det ännu värre, där går det bara att ladda ner från och med #90.
  Något tips för att komma åt #1 – #57 som jag kan ladda ner?

  1. Karl Emil Nikka

   Tack för att du lyssnar. Det var en felkonfiguration från min sida som gjorde att inte alla gamla avsnitt fanns med i poddflödet. Jag har uppdaterat det och samtliga avsnitt bör bli tillgängliga i alla poddspelare under det närmsta dygnet. Tack för att du meddelade.

Kommentar