Midsommarstång
Foto: Despoitphotos

Podd #73: Mindre www och mera go

Google har under två års tid kämpat för att få dölja så kallade triviala subdomäner i adressfältet. Nikka har varit stor motståndare till denna förändring, åtminstone fram tills nu när han precis insett varför Google gör på detta vis. Veckans podd handlar därför om subdomäner och hur de används för allt från elaka nätfiskeattacker till smarta kortlänkar.

Tidskoder i avsnittet

  • 00.33 Inledning
  • 01.44 Sårbarheter i D-link-router
  • 07.03 Slutet för Flash
  • 12.18 Mindre www och mera go

Omtalat i avsnittet

Dessa shownotes finns också hos Bredband2 som podden produceras tillsammans med.

Denna artikel är publicerad under Creative Commons CC BY 4.0-licens (gäller ej tillhörande bilder där annan fotograf är angiven). Det innebär att du får kopiera, bearbeta och vidaredistribuera materialet.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkedin
Dela på email
Tipsa via e-post

Kommentera