Tänk säkert-logotypen på MSB-bakgrund
Foto: MSB (modifierat)

Podd #89: Tänk säkert med MSB

För tredje året i rad anordnar MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) och Polisen ”Tänk säkert-kampanjen”. Tillsammans med Enkätfabriken har MSB tagit pulsen på IT-säkerhetsläget i Sverige. I veckans avsnitt gästas Bli säker-podden av Marianne Rilde Björkman och Jan-Olof Olsson från MSB. De berättar om Tänk säkert-kampanjen och resultatet från undersökningen.

Tidskoder i avsnittet

  • 00.17 Inledning
  • 01.11 Lösenord i Chrome 86
  • 04.08 Riskerna med Virustotal
  • 08.43 Tänk säkert med MSB (veckans huvudämne)

Omtalat i avsnittet

Dessa shownotes finns också hos Bredband2 som podden produceras tillsammans med.

Denna artikel är publicerad under Creative Commons CC BY 4.0-licens (gäller ej tillhörande bilder där annan fotograf är angiven). Det innebär att du får kopiera, bearbeta och vidaredistribuera materialet.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkedin
Dela på email
Tipsa via e-post

Kommentera