Podd #93: Årets lösenordshanterare 2021

Vilken är den bästa lösenordshanteraren? Inför Bli säker 2021-boken granskade vi de populäraste alternativen. I veckans poddavsnitt berättar vi varför Bitwarden lyckades knipa förstaplatsen den här gången.

Lastpass och 1password förblir också rekommenderade lösenordshanterare. När allt kommer till kritan är skillnaderna mellan de tre nämnda lösenordshanterarna mycket små. Det viktigaste är att faktiskt använda en lösenordshanterare eftersom det är omöjligt att ha starka och unika lösenord till alla webbplatser utan en sådan.

Tidskoder i avsnittet

  • 00.19 Inledning och feedback
  • 02.48 Brottslingar går inte att lita på
  • 09.38 Säkerhetsuppdateringar för Acrobat Reader
  • 10.53 Årets lösenordshanterare 2021 (veckans huvudämne)

Omtalat i avsnittet

Dessa shownotes finns också hos Bredband2 som podden produceras tillsammans med.

Denna artikel är publicerad under CC BY 4.0-licens med undantag för bilder där en annan fotograf är angiven.