Bli säker-podden är tillbaka i augusti

Till skillnad från tidigare år lyckades vi inte riktigt få till semesterplaneringen så att vi kunde fortsätta släppa avsnitt under sommaren. Nu tar Bli säker-podden därför ett kort uppehåll medan Tess och Nikka ”solcellsladdar batterierna” inför hösten. Podden är tillbaka med nya avsnitt i augusti.

Fram till dess kan vi tipsa om våra 129 tidigare avsnitt. De är uppdelade så att ni som lyssnar i efterhand kan hoppa över veckans nyhetssnabbisar och gå direkt till ”veckans huvudämne” som är mer tidlöst till sin natur.  

För er som inte kan få nog av IT-säkerhetstips kan vi också rekommendera våra branschkollegor. 2019 skrev vi artikeln ”Lyssna och lär – poddar om IT-säkerhet” där vi tipsade om poddarna Säkerhetspodcasten, IT-säkerhetspodden och Säkerhetssnack. Dessa tre långkörare har fortsatt släppa intressanta och lyssningsvärda avsnitt. Sedan dess har Sverige också begåvats med fler poddar på ämnet, däribland Cybertalks, Dataministeriet, Nätets mörka sida och Stacken.

Stort tack till alla lyssnare som hänger med oss. Vi hörs igen i augusti!

Kommentarer

Delta i diskussionen. Logga in med ditt befintliga konto på Nikka Systems Academy eller skapa ett nytt konto helt gratis.

Kommentar