Luras inte av NordVPN:s kampanjer

I fjol kartlade vi NordVPN:s vilseledande kampanjer. Då konstaterade vi att NordVPN hade erbjudit minst 65 % rabatt under 225 av årets 238 gångna dagar. Inför årets Black Friday passade vi på att kontrollera ifall NordVPN hade slutat med sina vilseledande kampanjer och missvisande prissättning. Tyvärr hade det inte skett någon förbättring på den fronten.

Efter att denna film spelades in noterade vi att erbjudandet som NordVPN visade på sin webbplats (64 % rabatt och tre månader ”gratis”) var sämre än erbjudandet de hade på Twitter med anledning av Black Friday (69 % rabatt med fyra månader ”gratis” likt föregående månader).

Kommentarer

Delta i diskussionen. Logga in med ditt befintliga konto på Nikka Systems Academy eller skapa ett nytt konto helt gratis.

Kommentar