Cookie-policy

Vi har valt att inte ha några spårningsrelaterade eller marknadsföringsrelaterade webbläsarkakor på vår webbplats nikkasystems.com. På webbplatsen förekommer enbart strikt nödvändiga och funktionsrelaterade webbläsarkakor som krävs för att webbtjänsten ska fungera. Testa oss gärna genom Dataskydds Webbkoll.

Funktionsrelaterade webbläsarkakor

Här kan du se vilka funktionsrelaterade webbläsarkakor vi använder samt hur och när de används.

Allmänna funktionsrelaterade webbläsarkakor

PHPSESSIDSessionSparar ett unikt värde för besöket för att hålla besökare inloggade, spara varukorgar etc. Används i kombination av andra webbläsarkakor och innehåller ingen personinformation.
wordpress_test_cookieSessionSparar information om huruvida besökarens webbläsare tillåter webbläsarkakor. Används vid inloggning och innehåller ingen personinformation.

Endast för inloggade användare

wfwaf-authcookie12 hSparar ett unik värde för besöket för att släppa in inloggade användare genom brandväggen. Används endast för inloggade användare.
wordpress_logged_inSessionSparar faktumet att användaren är inloggad och innehåller användarnamnet. Används endast för inloggade användare.
wordpress_secSessionSparar autentiseringsinformation och innehåller användarnamnet. Används endast för inloggade användare.

Endast i webbutiken

woocommerce_cart_hash  SessionSparar ett unikt värde för den aktuella varukorgen. Används endast i webbutiken och innehåller ingen personinformation.
woocommerce_items_in_cartSessionSparar antalet artiklar i varukorgen. Används endast i webbutiken och innehåller ingen personinformation.
wp_woocommerce_session48 hSparar ett unikt värde för webbutiksbesökare så att webbutiken fungerar utan krav på inloggning. Används endast i webbutiken och innehåller ingen personinformation.

Senast uppdaterad: 2022-01-15